Андрю Андерсов, Мартин Петев, Мартиан Табаков (България/Англия)

КАКЕ?

 

Андрю Андерсон (1986) е англичанин. Той е роден в малка ферма в близост до Манчестър (Бийтълс, Манчестър Юнайтед), където усвоява английския начин на живот преди да сключи бракосъчетание с българско селско момиче.След като идва да даде зестра на родителите и да вземе жената, установява, че не може да се върне, защото Англия е напуснала Европейския съюз.Свири на бас.Учил е фотожурналистика.Работи като редактор на списание.Притежава повече от седем синтезатора, от които понякога ползва един. Кара Опел Зафира (1997. Всичките му приятели са артисти, но понеже Андрю има доходи, не може да бъде считан за такъв.

 

Първите стъпки на Мартин Пенев (1985) в музиката са когато на петгодишна възраст той настъпва барабанче. Впоследствие тренира баскетбол, пада от скали и получава сертификат за воден спасител. Изучавал е Теология и Дигитални изкуства. Изявява се в сферата на съвременните изпълнителски изкуства. Отдава се на сухо строителство и вътрешни ремонти. Мартин се връща към усвояването на ударните инструменти като съосновател на КАКЕ?, където изучава занаята и до днес. В свободното си време е художник.

 

Мартиан Табаков (1992), още познат като princedarkness в abv.bg и icq, не яде шоколад, сирена и кисело зеле, нито пие мляко, вино или кафе, но това няма пряко отношение към музиката, която прави заедно с КАКЕ?. Понеже като дете Мартиан има страхотен неуспех в свиренето по ноти на цигулка и виолончело, той намира утеха в аматьорското свирене на китара.По примера на своя голям брат, дълго време колекционира погинали бръмбари и животински останки, само за да открие, че няма полза от това. След това се захваща със скулптура и поезия (както и самият Микеланджело).Участва в театрални постановки, но не и държавни.Утвърждава духовната си посока с помощта на вокално-инструменталната формация КАКЕ?.