Aнна-Мария Хаджистоянова (България)

Истерика

 

Annna е Dj, базиран в София, и основател на Isterika – експериментална платформа с фокус върху клубната култура, електронната музика и визуалните изкуства.

 

Като DJ тя развива еклектичен вкус, изразен чрез звуците на завладяващи сетове, преминавайки през world, dub, downtempo, balearica, new beat, afrobeat и disco до по- експериментални влияния, ambient, electro, leftfield house, heavy beat, techno и всички измерения между тях. Внимателно опипва почвата, винаги стараейки се да създаде атмосфера и силни усещания в унисон с публиката и нейната енергия.

 

Отдадена на местната сцена като DJ, промоутър, мениджър на събития и резидент в Tell Me Bar, през последните две години Annna се изявява из страната в клубове, галерии, независими пространства и фестивали, както и в Dresden Bar в Щутгарт през 2020г.

 

През изминалата година Annna записва миксове за радиопредавания в Париж, Берлин, Истанбул и София, а под нейния съпровод Isterika изпълнява солидна програма от събития, свързани с музиката и визуалното изкуство, като енергични клубни нощи, поп-ъп маркети за български дизайн, изкуство и занаяти, джаз вечери, кино прожекции, ежемесечни микс серии с локални и международни гости и още.

 

Тази есен Annna ще се присъедини към радио станцията и лейбъл ‘’KOMPONENTI’’ със собствено ежемесечно предаване и за пръв път ще гостува на легендарният клуб ‘’Sameheads’’ в Берлин.